ČPP

Little Tesla Pediatric Therapy nudi usluge okupacione terapije, terapije govora i jezika i fizičke terapije. Nastojimo zadovoljavati specifične terapijske potrebe vas i vašeg deteta pomoću stručnosti našeg profesionalnog tima, personalizovanog pristupa svakom detetu, prilagođene tehnologije, pomoći u školi i društvenim aktivnostima i dr.
Naše usluge su dostupne radnim danom od 8 do 8, subotom od 9 do 5, a nedjeljom je zatvoreno. Ako trebate naše usluge u vanstandardnom vremenu, kontaktirajte nas i dogovorite određeni raspored s vašim terapeutom.
Mi pružamo usluge u oblasti Orlanda
Little Tesla Pediatric Therapy prihvata navedena osiguranja u sekciji Osiguranje i dokumenta. Možete platiti usluge jednom nedeljno na osnovu dogovorenih aktivnosti ili se možete dogovoriti s nama o dinamici plaćanja.
Da bismo pomogli vašem detetu da se bolje prilagodi, pored terapije na klinici, dolazimo u vaše prirodno okruženje, odnosno školu, igralište, vaš dom itd.
Ako ste zabrinuti za razvoj vašeg deteta, njegovu ili njenu igru, razmišljanje ili motoriku, bilo bi poželjno da pedijatrijski terapeut uradi procenu, a zatim razgovarajte sa njim i vašim pedijatrom o problemima. Ako je potrebno terapeut će napraviti plan koji će zadovoljiti potrebe deteta.
Da biste obradili svoja prava sa osiguranjem ili Medicaidom, biće vam potrebna preporuka lekara ili uput da dobijete evaluaciju i terapiju. Klijentima koji plaćaju privatno nije potrebna lekarska preporuka ili uput, ali ga naši terapeuti mogu zatražiti od vas kako bi ga priložili dokumentaciji.

Menu